Beginnende loper

Ben jij een beginnende hardloper? Dan zijn de hardlooptrainingen bij mij in Emmeloord echt iets voor jou. Deze hardloopcursus is bedoeld voor mensen die nog nooit hebben hardgelopen, of weinig tot geen sport hebben beoefend.

Het kan ook zijn dat je net weer begint met bewegen na een blessure. Op een verantwoorde manier bouwen we dan met elkaar de hardlooptrainingen op. Er wordt veel aandacht gegeven aan loophouding, loopstijl, algemene spieropbouw, lifestyle en voeding.

Om te kijk wat jouw niveau is, zijn de eerste twee trainingen op individueel niveau, daarna wordt er in een kleine hardloopgroep getraind.

Het is mijn doel jou te laten voelen dat je van sporten en bewegen energie krijgt. Dat je beleeft dat hardlopen in de buitenlucht voldoening geeft en dat de behoefte om te stoppen met sporten niet meer aanwezig is.

Trainingsrooster

Per week zijn er twee trainingen, de overige dagen train je op eigen gelegenheid aan de hand van het meegegeven hardloopschema. Na 12 weken kan je een half uur achter elkaar lopen.

Personal training, eventueel met partner is ook mogelijk.

Een overzicht van het trainingsrooster vind je hier

Tarieven

Een overzicht van de tarieven vind je hier