Hier schrijven deelnemers van 2Run over hun ervaring

Hardlopen wordt steeds populairder als sport in Emmeloord. Sporten moet leuk zijn en leuk blijven. Hardlopen is niet een dure sport en met een paar hardloopschoenen en een leuke trainer en een gezellige club mensen kom je vanzelf tot een mooie prestatie.

Bij de hardloopclub 2run4health&fun weten ze daar alles vanaf.

De trainer, Maarten, weet iemand  zonder ervaring met het hardlopen, zover te krijgen dat diegene uiteindelijk een mooi aantal kilometers achter elkaar kan hardlopen.

Daarbij hoort ook een stukje theorie. Hierbij wordt duidelijk uitgelegd wat er gebeurt met je lichaam en hoe je het hardlopen op de juiste manier kan opbouwen.

Of je nu jong bent of wat ouder iedereen kan bij deze club meedoen en starten zonder ervaring. Hardlopen kent veel voordelen en dit geeft de naam van deze club goed aan.

De buitenlucht in combinatie met de lichamelijk inspanning kan helpen bij stress, HEALTH!

De ontmoeting met andere lopers tijdens de trainingen geeft FUN.

Heb je ervaring, ook geen probleem, dan krijg je een wat zwaardere training. Maar wel samen en altijd met veel plezier maakt de ervaren trainer Maarten de trainingen tot een feestje.

Uiteindelijk hebben wij als doel van deze trainingen het seizoen afgesloten met een mooie prestatie. Er waren hardlopers die in 6 dagen 7 kilometer per dag hebben gelopen, totaal 42 kilometer, de hele marathon.

En er waren hardlopers die in 3 dagen 7 kilometer per dag hebben gelopen, de halve marathon. Lijkt het jou nu ook leuk om te gaan hardlopen, neem dan contact op met mailadres.