Fish Potato Run

2 Run 4 Health & Fun training voor de Fish Potato Run

Op zaterdag 11 september 2021 organiseert AV-NOP de Fish Potato Run (wel onder voorbehoud van maatregelen van overheidswege).

Wanneer je van plan bent om aan de Fish Potato Run mee te doen, maar er tegenop ziet om hier alleen voor te trainen, doe dan mee aan de training die 2 Run 4 Health & Fun organiseert om goed voorbereid aan de start te verschijnen.

Plezierig trainen met een groep kan net het laatste duwtje zijn om deze uitdaging haalbaar te maken, of je nu de 4 of 8 Engelse Mijlen gaat lopen.

Voor Wie

Iedereen vanaf 16 jaar met een goede gezondheid kan aan de training in principe meedoen.

Als je als recreatief loper 3 km aan één stuk kunt lopen kun je meedoen aan de training voor de 4 mijl, als je 6 km kunt lopen kan je meedoen aan de 8 mijl training.

Waar en Wanneer

We verzamelen op de parkeerplaats van de Bosbadhal Boslaan 28 te Emmeloord.

Gedurende 10 weken verzorgt 2 Run 4 Health & Fun twee trainingen per week op zaterdagmorgen en dinsdagavond, van 75 minuten per training.

De eerste training start op zaterdag 03 juli 2021 om 09.00 uur. De training op dinsdag start om 19.30 uur. Naast de groepstrainingen die 2 Run 4 Health & Fun verzorgt, ga je zelf ook nog één of twee keer zelfstandig lopen.

De trainingen bestaan uit looptechniek, intervaltraining, tempo duurloopjes, en lange duurlopen. Bovendien krijg je persoonlijke aandacht en begeleiding met betrekking tot jouw trainingsschema. Tevens wordt er aandacht besteed aan allerlei looptechnische zaken zoals b.v. schoenen, kleding, blessurepreventie en veel tips & tricks die je kunt gebruiken om je Fish Potato Run tot een goed einde te brengen.

Kosten en Aanmelden

De kosten voor deze training zijn € 90,-.  De inschrijving voor de Fish Potato Run is niet inbegrepen.

Aanmelden kan op de website www.2run4healthandfun via het contactformulier of per e-mail info@2run4healthandfun.nl

Vragen?

Heb je nog vragen dan kan dit per e-mail info@2run4healthandfun.nl

Of bel 06-13228060, WhatsApp mag ook.

In samenwerking met: